Hertz start minilease voor ondernemers

hertzlotus1Hertz Autoverhuur lanceert het vernieuwde Hertz Minilease-programma in Nederland, België en Luxemburg. Hiermee kunnen ondernemers voertuigen huren die zij daadwerkelijk wensen en na 30 dagen per dag  opzeggen zonder boete. Met Hertz Minilease haakt de autoverhuurder in op de behoefte aan flexibele, op maat gemaakte mobiliteitsoplossingen voor de zakelijke markt. Ik zie hier wel wat in.

www.minilease.nl

De voertuigen die op de website (www.minilease.nl) worden getoond, kunnen modelspecifiek worden gereserveerd. Staat het model dat de klant zoekt er niet bij, dan kijkt Hertz wat de mogelijkheden zijn om aan de wensen te voldoen. Zo wordt voor elke klant een aanbieding op maat gemaakt. De minimale huurlengte bij Hertz Minilease is 30 dagen, waarna het huurcontract per dag kan worden opgezegd zonder boete.

 

Flexibel

Henk van den Helder, Algemeen Directeur Hertz Benelux: “Vanuit de markt neemt de vraag naar flexibele mobiliteitsoplossingen voor kleine tot middelgrote ondernemingen toe. Hertz Minilease speelt hier op in. Het is een perfecte aanvulling op wat we al bieden aan de zakelijke markt. Met Hertz Minilease wordt meegedacht met de klant. Zo kan voorkomen worden dat ondernemers financieel risico lopen, doordat het huurcontract na 30 dagen per dag opzegbaar is in plaats van per maand. Tevens is stilstand in een eigen wagenpark niet meer nodig, want een eigen wagenpark hoeft niet meer te worden gecreëerd. Met trots presenteren wij Minilease, waarmee wij de klant mobiliteit en flexibiliteit bieden.”

www.minilease.nl

Lees ook:Boete voor bedrijven die te laat betalen
Lees ook:Liever flexibele krachten dan vast personeel
Lees ook:MKB: 1,3 miljoen voertuigen
Lees ook:Zakelijke verzekeringen – Welke heb je nodig?
Lees ook:Huur auto per uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.