Hoe verdient Apple nog meer geld?

appleHoe verdien ik nog meer geld? Een veelgestelde vraag in het bedrijfsleven. Op alle niveau’s. Zo ook bij Apple. De iAd is een nieuw antwoord van het ijzersterke concern op deze vraag. 

Als je hun meest recente cijfers bekijkt waarbij  ze met een slordige $15,68 miljard het beste kwartaal ooit hebben behaald, kan je het je haast niet voorstellen dat ze zich nog bezighouden met deze vraag want is er uberhaupt nog meer mogelijk?

Maar hoogstwaarschijnlijk is het juist dankzij deze vraag die ze continue centraal stellen dat ze van die mooie cijfers weten te boeken. Dit keer is de iAd het antwoord op de vraag hoe er nog meer kan worden verdiend.

Apple start na de herfst met de verkoop van advertenties op zijn smartphones. Ontwikkelaars van iPhone-software kunnen met het programma iAd allerlei advertenties tonen binnen hun applicaties. Apple houdt 40 procent van de inkomsten. De rest gaat naar de ontwikkelaars.

De mobiele advertenties voor het platform van Apple, zorgen ervoor dat de gebruiker in de applicatie blijft. Dit is nu niet gebruikelijk bij de meeste andere mobiele applicaties die nu circuleren. lees meer.

Lees ook:Freelancer rekent gemiddeld € 72 per uur
Lees ook:Headlines 29 maart
Lees ook:Goedkopere variant iPhone in de maak?
Lees ook:Twitter breidt uit
Lees ook:An apple a day….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.