Vind je eigen ‘mannetje’…

Ik kwam weer iets aardigs tegen. Net zoals inmiddels de lente in de lucht hangt – en ik ervan uitga dat we binnenkort lekker van een zonnetje kunnen gaan genieten - gaat ook www.handigemensen.nl in mijn ogen een zonnige toekomst tegemoet!

De ondernemer achter dit initiatief vertelde mij - tijdens een telefoongesprek - dat na ruim twee weken al meer dan 960 handige mannen en vrouwen hun particuliere diensten - online aanbieden. Toen ik hem vroeg, hoe ben je nu op dit idee gekomen, was zijn antwoord: “Ik zocht twee jaar geleden iemand die cocktails wilde maken tijdens een familiefeestje. We wilden hiervoor liever niet de hoofdprijs betalen. Via Google eindigde mijn zoektocht helaas zonder succes. Toen maar via via een handig ‘mannetje’ geregeld. Omdat niet iedereen voordelige particuliere hulp kan vinden, terwijl het er wel is, bedacht ik de website handigemensen.nl.”

Kijk: dat noem ik nog eens ondernemerschap! De beste ideeën zijn vaak kinderlijk eenvoudig, maar je moet er wel even opkomen. Door je in te leven in je klant of opdrachtgever, en je in te leven in zijn of haar behoeften (alsof jezelf klant bent bij je eigen bedrijf) toets je direct of een idee ook levensvatbaar is. Laat de zon maar schijnen!

Handigemensen.nl is ook actief op Twitter

Lees ook:Makkelijk ideeën voor je website uitwerken
Lees ook:Makkelijk betrouwbare dienstverleners vinden voor in en om je huis
Lees ook:EHBU: eerste hulp bij uitstelklussen
Lees ook:Drie kwart leaserijders vreest wintersportongelukken
Lees ook:Van een goed idee naar een succesvol bedrijf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.