Voordelig benzine tanken

Als er een auto voor de deur staat is het toch wel erg makkelijk om alles met de auto te doen. Maar dan kan het benzineverbruik ongemerkt behoorlijk oplopen. En benzine is duur. Bovendien wordt bij korte afstanden relatief veel brandstof verbruikt.
Consumenten en ondernemers merken dit al langere tijd. Het is daarom een goed idee om je op de brandstofprijs te oriënteren. Er is een groot verschil in brandstofprijzen langs de snelweg en elders in het land. Via de site goedkooptanken.nu kunnen de brandstofprijzen van tankstations in Nederland én België worden vergeleken. U kunt uw postcode en de gewenste brandstof opgeven en er volgt een overzicht van de brandstofprijzen bij u in de buurt.

Deze site zet de automobilist als prijsspotter in. Zij spotten de actuele brandstofprijzen en voeren ze in. Hiernaast is het ook mogelijk om goedkoop te tanken bij de steeds vaker opduikende onbemande tankstations, zoals Firezone. Zij bieden brandstof aan tot soms wel 12 eurocent onder de gemiddelde landelijke adviesprijs. Op www.onbemandetankstations.nl kun je, door je eigen adres op te geven, zoeken of er bij jou in de buurt een onbemand tankstation te vinden is.

Naast het aanbieden van goedkope brandstof doet Firezone er ook alles aan om ludieke acties te bedenken voor haar klanten. Zo organiseren ze NK Autotreks waar een tankpas ter waarde van 500 euro te winnen valt.

Peter Groen, directeur Salland Olie: “brandstof is een grote kostenpost op ieders budget. De meesten
zien het als een noodzakelijk iets, niet iets wat je direct voor je plezier aanschaft. We hopen door middel van onze ludieke acties en natuurlijk voordelige prijzen de tanker toch een positief gevoel te kunnen geven”.

Lees ook:Letten op de kleintjes: onbemand tanken
Lees ook:Opkomst onbemande tankstations
Lees ook:Nederland een op- en overslagdepot rijker voor motorbrandstoffen
Lees ook:Consument steeds moeilijker te verleiden
Lees ook:Cadeautje nodig voor secretaressedag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.