Letten op de kleintjes: onbemand tanken

Als ondernemer is het moeilijk om in deze tijden van financiële crisis een  gezonde en groeiende onderneming te leiden. Het blijft belangrijk om in te spelen op de wensen en behoeften van klanten en consumenten. Onbemand tankstation Firezone doet dit goed door zijn lage brandstofprijs en zijn ludieke acties, zoals NK Autotrek en de Italiaanse KoffieEend actie. In de markt blijft Firezone groeien. De afgelopen maanden zijn er 7 locaties bijgekomen.

 Het landschap voor tankstations is in een snel tempo aan het veranderen. Van de 4200 tankstations die Nederland telt zijn er meer dan 1200 onbemand en dat aantal is alleen maar groeiende. Het goedkope tanken wint meer en meer terrein. In eerste instantie had de automobilist argwaan tegen het onbemand tanken, maar ging uiteindelijk door de kortingen en acties massaal overstag.

Peter Groen, directeur Salland Olie (onderneming achter Firezone): “Mensen letten steeds meer op de kleintjes. Daarbij is het onbemand tanken natuurlijk niet meer nieuw. Dus de drempel is ook niet zo hoog meer om onbemand te gaan tanken. Waar eerst de focus lag om klanten te informeren hoe onbemand tanken werkt ligt de focus nu meer op klanttevredenheid en onderscheid van de concurrent. Daarom ook de diverse ludieke acties.”

 

www.firezone.nl

Lees ook:Voordelig benzine tanken
Lees ook:Opkomst onbemande tankstations
Lees ook:Nederland een op- en overslagdepot rijker voor motorbrandstoffen
Lees ook:Cadeautje nodig voor secretaressedag?
Lees ook:Consument steeds moeilijker te verleiden

Eén reactie op “Letten op de kleintjes: onbemand tanken

  1. jan kortman

    dure tijden goedkoop tanken volgens mij gaat dat niet op,
    dat in ommen de shell maar 1 cent goed koper is dan firezone en schell is nog wel bemand hopelijk krijg ik een fijne reactie.

    vgr jan.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.