Hevige strijd rond ‘Porsche Onderneemster van het Jaar

De online strijd om de publieksprijs rond de Porsche Onderneemster van het Jaar verkiezing is volop losgebarsten. Nog tot 23 mei kunnen mensen elke dag hun stem opnieuw uitbrengen op de onderneemster waarvan zij vinden dat zij de titel het meeste verdient.

Tot mijn vreugde sta ik nu op een tweede plaats met 16% van de stemmen! Heb je hulp dus keihard nodig om op 1 te komen:-)

Nooit verwacht maar super leuk uiteraard. Echt geweldig en hartverwarmend hoe iedereen van alles optuigt om stemmen te verzamelen voor deze onderneemster en ook elke dag weer volhoudt om te stemmen. #trots!

Nu wil ik natuurlijk echter ook proberen om op de eerste plek te komen uiteraard. Dus het zou super zijn als je me hierbij zou willen helpen door ook elke dag je stem uit te brengen en anderen wellicht ook op te roepen om hetzelfde te doen, als je ook vindt dat ik de titel verdien tenminste!

Er zijn nog 50 dames in de race. Deze dames hebben zich volgens de organisatie allemaal onderscheiden doordat ze helemaal zelf op ‘eigen wijze’ een succesvol bedrijf hebben opgebouwd en voortdurend anderen inspireren.

Hieronder tref je een interview aan die deze week in het kader van de verkiezing is opgenomen door Herman Wassenaar van LIVA waarmee hij ook weer voor de nodige extra aandacht heeft gezorgd. Andere initiatieven in dit kader zoals deze belicht ik hier de komende tijd uiteraard ook graag op deze blog!

Lees ook:Onderneem jij in de MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland?
Lees ook:Autobranche trots op Onderneemster van het Jaar genomineerde
Lees ook:Nominatie ‘Porsche Onderneemster van het Jaar’ reikt tot in Curaçao
Lees ook:Ondernemerstips per video
Lees ook:Zakenvrouw van het Jaar 2010

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.