Athlon Car Lease met aanstelling Armand van Veen klaar voor volgende stap na geslaagde internationaliseringslag

 

In de afgelopen twee jaar is Athlon Car Lease getransformeerd tot een internationaal bedrijf. Nu is de organisatie klaar om de volgende stap te nemen. Athlon Car Lease Nederland zet met de aanstelling van Armand van Veen als algemeen directeur de komende tijd nog sterker in op de samenwerking met de moedermaatschappijen De Lage Landen en Rabobank. In de komende vijf jaar wil Athlon Car Lease hierdoor haar marktleiderschap verder uitbreiden naar het Nederlandse MKB-segment en haar klanten een nog aantrekkelijkere en meer allround service aan gaan bieden.

 

Voltooid
“Onze reis om onze visie te bereiken om een top vijf mobiliteitsprovider te worden is twee jaar geleden begonnen”, zegt Paul Harms, die zijn verantwoordelijkheden als algemeen directeur van Athlon Car Lease 1 juli 2011 overdraagt aan Armand van Veen. “Na de verkoop van mijn bedrijf in Spanje aan Athlon Car Lease en vervolgens het leiden van Athlon Car Lease in Spanje, Portugal en Frankrijk, was het mijn taak om de Nederlandse organisatie voor te bereiden om in al haar facetten een meer internationale organisatie te worden.”

Integraal
De verwezenlijking van een aantal belangrijke mijlpalen in het afgelopen jaar, zoals de invoering van internationale remarketing, verkoop en inkoop, hebben aangetoond dat Athlon Car Lease veel dichter bij dat doel is gekomen en nu klaar is om de volgende stap te nemen. Hans Blink, president van Athlon Car Lease, beaamt dit: “Nu Athlon Car Lease Nederland een integraal onderdeel is geworden van de internationale Athlon organisatie, zijn we klaar om ons te concentreren op onze rol in de internationale organisatie van De Lage Landen. Gelukkig waren we in staat om binnen onze eigen geledingen de perfecte kandidaat, namelijk Armand van Veen, te vinden om de organisatie naar de volgende fase te leiden. Van Veen zal Paul Harms opvolgen in zijn rol als algemeen directeur van Athlon Car Lease Nederland per 1 juli 2011.” 

Armand van Veen
Van Veen heeft meerdere jaren ervaring als manager van Translease, de autolease divisie van De Lage Landen. In zijn meest recente functie als president van de business unit Financial Solutions van De Lage Landen heeft hij een groot netwerk en veel kennis en ervaring binnen De Lage Landen en Rabobank opgedaan. Hiermee brengt Armand van Veen de juiste mix van ervaring, marktkennis en een groot netwerk binnen de Rabobank groep met zich mee. Dit zal goed van pas komen bij de verwezenlijking van de nieuwe doelstellingen van Athlon Car Lease. “Ik ben verheugd om deel uit te maken van de Athlon organisatie en te werken aan de verdere verbetering van de producten en diensten die wij aan onze klanten bieden. Paul Harms heeft een geweldige prestatie geleverd om de internationale spirit door de gehele organisatie heen te hebben gebracht en ik ben meer dan blij om er te zijn voor de volgende stap.”

Over Athlon Car Lease
Athlon Car Lease Nederland is met 126.000 auto’s marktleider op het gebied van autoleasing. Het bedrijf heeft als doel de meest klantgerichte leasemaatschappij van Nederland te zijn en heeft kwaliteit, klanttevredenheid en regionale betrokkenheid hoog in het vaandel staan. Uit haar product- en dienstenaanbod komt duidelijk naar voren dat Athlon Car Lease als toonaangevende leasemaatschappij haar maatschappelijke verantwoordelijkheid neemt. De missie van Athlon Car Lease is dan ook ‘het verduurzamen van mobiliteit’. Athlon Car Lease ontwikkelde bijvoorbeeld het Duurzaam Mobiliteitsplan met daarin een aantal producten en diensten die het mogelijk maakt wagenparken te verduurzamen. Bovendien biedt de leasemaatschappij tijdsbesparende en efficiëntere alternatieven voor het autogebruik. 

Naast leasing biedt Athlon Car Lease verhuur aan via de eigen verhuurvloot, Rental Services. Athlon Car Lease Nederland heeft ruim 500 medewerkers in Nederland en is onderdeel van De Lage Landen International, een 100% dochter van de Rabobank. Het hoofdkantoor van Athlon Car Lease is gevestigd in Almere. Daarnaast heeft zij kantoren in Heerenveen, Alkmaar, Nieuwegein, Berkel en Rodenrijs en Eindhoven. Internationaal is Athlon Car Lease actief met kantoren in Duitsland, België, Luxemburg, Frankrijk, Polen, Portugal, Italië en Spanje. Meer informatie vindt u op: www.athloncarlease.nl.

Lees ook:1 op de 4 mensen denkt de verkeerde keuzes qua mobiliteit voor zichzelf te hebben gemaakt
Lees ook:Vergaderen 2.0 in duurzaam Athlon Flex Centre
Lees ook:Mobiliteitkennis Nederland onder peil?
Lees ook:Athlon Car Lease breidt netwerk Service Centra uit
Lees ook:Athlon Car Lease hoofdpartner in elektrische snelweg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.