Athlon Car Lease breidt netwerk Service Centra uit

Je ziet dat bedrijven in de zakelijke dienstverlening steeds vaker een eigen merk willen zijn. In alle facetten van hun dienstverlening. Zo ook leasemaatschappij Athlon Car Lease Nederland dat een reeks autobedrijven gaat labellen als Athlon Car Lease Service Centra. 

Een recent voorbeeld hiervan is het concept one-stop shopping van Athlon Car Lease. Samen met garagist Frank Beelen lanceerde  de leasemaatschappij in april 2009 het eerste Athlon Car Lease Service Centre. Beelen is een zelfstandig autobedrijf dat voor Athlon Car Lease de service uitvoert onder de vlag van Athlon Car Lease. 

Athlon Car Lease zorgt er met dit concept voor dat de berijder voor verschillende werkzaamheden op één  locatie terecht kan. En dan wel op de locatie die de naam draagt van Athlon zelf. Slim, want het moeten rijden naar verschillende adressen voor je winterbanden en vervolgens weer voor ruitschades, daar word je niet alleen gillend gek van als berijder, het zorgt ook voor veel improductiviteit voor de werkgever. Naast voordelen voor de klant kunnen de kosten van onderhoud aan leaseauto’s beter worden beheerst door het optimaliseren van de processen en uitwisseling van klantkennis.

Athlon Car Lease en Beelen zijn tevreden over de behaalde resultaten van het afgelopen jaar. In de komende periode wordt er dan ook gewerkt aan de verspreiding van Service Centra door het land in samenwerking met een geselecteerd aantal marktpartijen, zo laat de Operationeel Directeur van Athlon Car Lease Nederland weten.

Lees ook:Athlon Car Lease wast auto’s met regenwater
Lees ook:Mobiliteitkennis Nederland onder peil?
Lees ook:Vergaderen 2.0 in duurzaam Athlon Flex Centre
Lees ook:Athlon Car Lease met aanstelling Armand van Veen klaar voor volgende stap na geslaagde internationaliseringslag
Lees ook:Athlon toont vandaag de perfecte leaseauto

Eén reactie op “Athlon Car Lease breidt netwerk Service Centra uit

  1. Frank Loots

    Hmmm… Ik geloof best dat Athlin een leuk en goed bedrijf is maar de punten die hier genoemd worden zijn toch wel hele flauwe open deuren. “Ga goedkoper tanken en zuinig rijden”. Hoe vernieuwend :(

    M.v.g.

    Frank Loots
    FranconiQue | Post Koerier Transport

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.