Het Parool-Pathé clubgevoel

ColorFoxLogoZondag 7 maart worden voor de 82ste keer de Oscars uitgereikt. Daarom organiseert Het Parool samen met Pathé op zaterdag 6 en zondag 7 maart 2010 voor de tiende keer het Oscarweekend in Pathé de Munt. Twee dagen lang kunnen mensen die daar een kaartje voor hebben gekocht via Het Parool of Pathé met korting maar liefst 5 of 6 films op 1 dag bekijken die meedingen naar de prestigieuze beeldjes.

Je bepaalt helemaal zelf welke films je gaat zien op 1 dag. Een prachtvoorbeeld van twee bedrijven die door gebruik te maken van de actualiteit en elkaars communicatiekanalen een ijzersterke propositie neerleggen bij hun doelgroep. Bovendien zijn hun relaties vandaag en morgen een dag lang tot hun beschikking van 10 tot 23 uur in de bioscoop. Alle films worden vertoond op 1 verdieping die speciaal voor deze gelegenheid wordt afgezet. Reken maar dat dat een groot en exclusief clubgevoel met zich meebrengt onder de aanwezigen. Een goede zaak want daar gaan en moeten we toch meer naar toe momenteel in het bedrijfsleven. Een exclusief clubgevoel onder je klanten en relaties bereiken.

Kortom, perfect voor de binding maar ook de werving van nieuwe prospects komt aan zijn trekken. Immers de PR waarde van dit evenement is enorm omdat alles rondom de Oscars deze dagen natuurlijk een grotere nieuwswaarde heeft dan elke andere dag in het jaar. De timing is dus uitstekend! En als je daar de gecombineerde kracht van de communicatiekanalen van beide bedrijven bij optelt, is je bereik natuurlijk torenhoog.

Genoeg lof. Ik heb er gewoon zin in! Ben vandaag dus de hele dag lastig bereikbaar en er komen vandaag niet veel blogposts meer bij want tja, ik dompel me de hele dag onder in het Parool-Pathé clubgevoel!

Lees ook:Hoe benut je optimaal je content als bedrijf?
Lees ook:Haring happen met Emile
Lees ook:Senseo-effect wordt trend in 2010
Lees ook:Elke zondag winkels open in Amsterdam
Lees ook:Autobranche trots op Onderneemster van het Jaar genomineerde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.