NMa onderzoek naar BOVAG op komst?

lucDe Alwaysbemobile Company, moederconcern achter onder andere Profile Tyrecenter heeft het lidmaatschap van belangenorganisatie BOVAG opgezegd en eist NMa onderzoek naar BOVAG. Luc van Bussel, de spraakmakende en succesvolle topman, stelt dat BOVAG serieus de weg kwijt is en hij hekelt de koers van BOVAG waarbij BOVAG teveel als marktpartij gaat optreden en dus de markt oneigenlijk verstoort.

Van Bussel eist een onderzoek van de NMa naar de BOVAGpraktijken. BOVAG hoort een belangenbehartiger te zijn maar treedt steeds vaker op als concurrent van autobedrijven. Hij vindt het bedrijfslidmaatschap verder volstrekt inhoudsloos geworden. (bron: Het Financieele Dagblad)

Wat een verlies voor BOVAG! En dat juist in deze tijd dat de contributies al onder druk staan. De honderden franchisenemers van de Alwaysbemobile Company hoeven niet langer verplicht lid te zijn van BOVAG.

Extra pijnlijk voor BOVAG: vandaag is het BOVAGcongres van de onafhankelijke autobedrijven! Elk goed nieuws van de organisatie ten spijt, we weten nu al waar vandaag op het congres het meeste over gesproken gaat worden. Weer minder leden en dit keer niet eens door faillissementen!

Lees ook:Reeks Topdiners met topondernemers
Lees ook:Introductie APKautobon.nl
Lees ook:Luc van Bussel: “BOVAG is het grootste heilige huisje”
Lees ook:Shake Out Autodealers
Lees ook:Flexibiliteit gewenst, ook al is het voor een lager salaris

3 reacties op “NMa onderzoek naar BOVAG op komst?

  1. Karel Hol

    Word het geen tijd voor een branchebrede belangen organisatie? wie pakt de handschoen op??

      /   Beantwoorden  / 
    1. Karel Hol

      Ik denk dat jij de juiste persoon bent , je hebt je netwerk met de automotive-insiders en je weet hoe een organisatie als b.v. de bovag in elkaar steekt en aan energie ontbreekt het je ook niet.

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.