Aardvark: ‘Aardvarken’ lost vragen op of toch niet?!

Soms heb je van die vragen… Daar heb je eigenlijk het liefste direct een antwoord op. En het liefste van één van je vrienden of relaties die je hoog hebt zitten. Maar hoe kan je die vraag nu uitzetten naar mensen die hem ook direct kunnen beantwoorden? Dat zou via Twitter kunnen. Dan zie je vanzelf wie antwoordt. Je kunt het echter nu ook nog gerichter doen. Met Aardvark. Pardon?

www.vark.com is een gratis service/social media website waarmee je een beroep kunt doen op de kennis van alle mensen in je netwerk die op dat moment online zijn. Ze kunnen ook nog aangeven welke vragen ze wel/niet willen beantwoorden. Social Q&A noemen ze het zelf.

Er is nu ook een applicatie van Aardvark te downloaden in de iPhone appstore. Het klinkt allemaal erg leuk en handig maar tot nu toe start de applicatie bij mij niet echt lekker op. Hij blijft hangen bij: ” Here’s how it works” maar als je daar vervolgens op klikt, gebeurt er niets… Als dat een voorbode is van de werking:-) Wie heeft betere ervaringen?

Lees ook:Inbrekers op iPhone
Lees ook:250.000 iPhone applicaties!
Lees ook:(Te) gekke iPhone gadgets
Lees ook:Instagram: deel je foto’s via je iPhone
Lees ook:Antwoord op je ondernemersvragen via 100ondernemers.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.