Nieuwe online communities: accountmanagers en servicemonteurs

Bijna 350 servicemanagers en accountmanagers hebben zich op één dag als lid ingeschreven op www.deaccountmanagers.nl en www.deservicemonteurs.nl.

Tijdens de Navingo Maritime & Offshore carrierebeurs van afgelopen woensdag, met 3.000 bezoekers een zeer belangrijke beurs in de maritieme sector, zijn de twee nieuwe initatieven op het gebied van social media gelanceerd. Kijk hier voor het introductiefilmpje.

De behoefte om online met vakgenoten contact te hebben en kennis en ervaringen te kunnen delen blijkt groot te zijn.  De nieuwe online platformen brengen in beide beroepsgroepen startende en ervaren accountmanagers en servicemonteurs bij elkaar.

Initiatiefnemer is Pon Power, de officiële dealer van Caterpillar motoren in Nederland. “Wij zijn blij met de grote animo voor de nieuwe platforms en ondersteunen deze actief. In de praktijk merkten we namelijk dat er een grote behoefte bestond om online met vakgenoten in een besloten online omgeving met vakgenoten in contact te staan en kennis en ervaringen te kunnen delen”, vertelt Rein Dragt, HR Directeur van Pon Power. 

“Vanuit deze vraag hebben wij deze initiatieven opgepakt om een ontmoetingsplaats te creëren van én voor collega’s. De gedachte achter de platforms past helemaal in het hedendaagse en moderne social media tijdperk. Mensen willen zich tegenwoordig rondom hun interessegebied verenigen”, besluit Dragt.

Leden blijven via de platforms op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen op hun vakgebied en kunnen zo praktijkgerichte kennis verzamelen, delen en elkaar inspireren. Je kunt berichten plaatsen en discussies starten en uiteraard foto’s en video’s uploaden.

Lees ook:Zo krijg je meer volgers op Twitter
Lees ook:Commerciële valkuil autobedrijven op Social Media
Lees ook:Manifestatie over het nieuwe samenwerken, groei-impuls voor het MKB
Lees ook:Aardvark: ‘Aardvarken’ lost vragen op of toch niet?!
Lees ook:Beursgenoteerd Nederland stoeit met social media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.