Dirk Scheringa geeft masterclass ondernemen

etalage-masterclass-roodDirk Scheringga geeft een masterclass ondernemen. Samen met Annemarie van Gaal en Hennie van de Most. http://www.dirkscheringa.nl/masterclass-ondernemen (datum nog nader te bepalen). Ik weet niet zo goed wat ik hier van vind. Ik hink op twee gedachtes. Het is absoluut een man met een schat aan ervaring maar ik weet niet of je als ondernemer op dit moment wel open genoeg staat voor zijn kennis en ervaring. Op zich is het wel prijzenswaardig en getuigend van ondernemerschap dat hij ondanks alles, zich niets aantrekt van de kritiek en gewoon in alle openheid doorgaat. Ik denk dat ik toch maar ga. Mijn nieuwsgierigheid wint het. Zeker nu hij ook twittert http://twitter.com/dirkscheringa  en een eigen website/blog gaat lanceren. www.dirkscheringa.nl Een puike PR 2.0 vakman in wording. Hij doet zijn eigen crisisPR althans erg goed.

Lees ook:Dirk Scheringa roert zich weer
Lees ook:Coaching
Lees ook:Slecht weer? Hoezo? Wegwerken die handel
Lees ook:Energievretend onkruid
Lees ook:Ondernemerschapswens grootste vijand van werkgever?

2 reacties op “Dirk Scheringa geeft masterclass ondernemen

  1. Anneke Ranzato-Versloot

    Misschien wel belangrijk om te melden dat de masterclass vooralsnog is uitgesteld, vanwege het overlijden van organisator Richard Pet (en met hem zijn hele gezin) op Haïti.

      /   Beantwoorden  / 
    1. gwen

      Ja, dat zag ik. Echt verschrikkelijk nieuws. Een heel gezin. Dat is toch onvoorstelbaar. Er stond wel dat het de masterclass hierdoor is verzet. Dus ‘t gaat wel een keer door als het goed is.
      Hoe dan ook, dankjewel voor je reactie! Goede toevoeging. Ik zie je toekomstige reacties graag tegemoet.

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.