NK Autotrek ‘in trek’ bij ons Nederlanders

Het NK Autotrek is populair in Nederland! Per editie stijgt het aantal deelnemers en toeschouwers. Donderdag 22 september staat de stad Venlo in het teken van de 9e editie van het NK Autotrek in 2011. Bij het Firezone tankstation aan de L.J. Costerstraat 3B op industrieterrein De Veegtes, zullen zowel dames als heren strijden om de titel ‘wie trekt er het snelst een Citroën C1 over een afstand van 25 meter?’.

Iedereen die zin heeft, kan meedoen. Weerman Piet Paulusma presenteert tijdens de finaleronde zijn weerbericht, waarvan de beelden later die avond op SBS6 worden uitgezonden. Peter Groen, directeur Firezone: “Het NK Autotrek is een ludiek initiatief van Firezone. Dat er steeds meer animo voor is, overtreft al onze verwachtingen. Bij elke editie hebben we meer deelnemers en toeschouwers. We kunnen nu echt concluderen dat het NK Autotrek in trek is in Nederland.”

De winnaars van het NK Autotrek gaan niet zonder lege handen naar huis. In de finale van het NK Autotrek bij Firezone Venlo krijgt de eerste prijswinnaar een Firezone tankpas ter waarde van 500 euro overhandigd, de 2e en 3e prijswinnaar krijgen er ieder één ter waarde van 50 euro. Dit geldt voor zowel de winnende dames als de winnende heren.

De voorrondes van het NK Autotrek bij Firezone Venlo vinden plaats tussen 17.00 en 18.30 uur. Direct aansluitend is het tijd voor de finaleronde waarin de drie snelste deelnemers in de dames- en herenklasse strijden om de titel wie het snelst een Citroën C1 over een afstand van 25 meter kan trekken en de bijbehorende hoofdprijs. Tijdens de finaleronde maakt weerman Piet Paulusma voor zijn tv-programma Piets Weerbericht opnames, die dezelfde avond nog op SBS6 te zien zijn.

Hoe letterlijk ‘in trek’ het NK Autotrek lijkt te zijn in Nederland, is op deze filmimpressie van het NK Autotrek bij Firezone Ommen te zien: http://youtu.be/b58x37YSVeI.

Lees ook:Trek maar aan het touwtje, verslag van het NK Autotrek
Lees ook:Tekort aan verhuurauto’s
Lees ook:Letten op de kleintjes: onbemand tanken
Lees ook:Voordelig benzine tanken
Lees ook:Fijn slijpen die ruwe diamanten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.