Nooit meer handmatig je kilometers bijhouden!

Als ondernemer moet je je met veel verschillende zaken
bezighouden. Marketing, netwerken, administratie en uiteraard je core business uitvoeren. Vaak is de administratie niet de meest favoriete bezigheid. Elke week weer bijhouden waar je geweest bent, hoeveel kilometers je hebt gereden etc. Dit laatste punt is niet meer nodig met de FiscaalBox van Telemagics.

Wat is de FiscaalBox?
De FiscaalBox is een kastje dat in je auto wordt geïnstalleerd. Het kastje registreert al je ritten vanaf het moment dat je de auto start tot aan het moment dat je de sleutel uit het contact haalt. Via het online platform (FiscaalService) kan je alles makkelijk bijhouden en aanpassen. Je kunt hierin al je ritten bekijken, aangeven of deze zakelijk of privé zijn, opmerkingen plaatsen, een rapport downloaden etc. Daarnaast is er ook een gratis app waarmee je overal heel makkelijk je kilometerregistratie in kan zien of aan kan passen.

Actie: 2 maanden korting!
De komende maanden biedt Telemagics een hele fijne actie aan. Bij bestelling van de FiscaalBox in de maanden november, december en januari ontvang je nu twee maanden gratis toegang tot de FiscaalService!

Telemagics
Telemagics is al jaren actief in het ontzorgen van wagenparkbeheerders en automobilisten met telematica-oplossingen voor auto’s. In de loop der jaren groeide onze automatische kilometerregistratie uit tot speerpunt waarna we hebben besloten ons voor 100% op dit succesvolle product te richten. Hiermee is Telemagics de eerste telematica-aanbieder die zich specialiseert in één product: de FiscaalBox.

Wil jij profiteren van deze actie? Lees er hier meer over!

Lees ook:‘Gratis’ hulp financiele huishouding
Lees ook:Haal meer uit je laatste btw-aangifte over 2015
Lees ook:spieken.hema.nl groot succes
Lees ook:Ik pap, jij papt, wij pappen!
Lees ook:Nederlanders blijven nieuwe auto’s kopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.