Categorie: "Automotive business"

Athlon Car Lease hoofdpartner in elektrische snelweg

Steeds meer leasemaatschappijen schuiven op van puur het aanbieden van autoleasing naar mobiliteitsprovider in de brede zin van het woord. Duurzaamheid is hierbij een belnagrijke drijfveer. Een club die dat als geen ander succesvol heeft ingezet is de marktleider in ons land op het gebied van autoleasing. Namelijk Athlon Car Lease. Zo is deze organisatie nu ook uitgekozen door Natuur & Milieu en Milieudefensie als hoofdpartner in de elektrische snelweg A15.

Faillissement voor 1 op de 3 autoschadebedrijven?

Ric van Vugt & Gwen Jansen spreken met rasondernemer: Johan van Klinken (directeur Care Schadeservice)

Johan van Klinken, directeur en mede-eigenaar Care Schadeservice (grote keten van schadeherstelbedrijven in ons land en België), spreekt openhartig tegen mijn collega en mij in onze eigen Automotive Insiders Talkshow.

Verfrissend ondernemerschap: vijfjarig jubileum vier je met een nieuwe pay off zoals A.A.S.!

‘A.A.S.: Uw persoonlijke ondernemer in schade!’ is de nieuwe pay off van Allround Automotive Solutions (A.A.S.) ter gelegenheid van haar vijfjarig bestaan. De coöperatie is in deze vijf jaar opgeklommen tot de top van de Nederlandse schademarkt qua omzet en aantal aangesloten herstellers. Er ligt een stevig fundament onder de keten met 63 zelfstandig ondernemers en de coöperatie is continu bezig met het verder uitbouwen van haar kracht en klantpropositie. Zo biedt de coöperatie tegenwoordig, naast het reguliere autoschadeherstel, ook een allround one-stop concept aan. Hierdoor is de coöperatie in staat om elk schadevraagstuk op te lossen. Om de positionering na vijf jaar nog beter aan te laten sluiten op de ontwikkelingen in de afgelopen jaren, lanceert A.A.S. een nieuwe pay off.