Categorie: "social media"

Snelle twittertest autobranche toont twittertoppers

Soms vraag je je met dat hele Twittergebeuren enorm af wie nu echt je tweets leest. Zo leefde bij mij ook de vraag hoe dat zou zijn onder de autobedrijven die me volgen op twitter. Temeer daar ik ook vraag bij social media cursussen die ik geef te horen krijg ‘ ach die autobranche en autobedrijven zijn echt nog niet zo actief op Twitter. Ze hebben wel een account maar actief reageren ho maar… Ik dacht..ik neem even de proef op de som.

Bloggen tegen kindermisbruik

Stichting Stop Kindermisbruik zet zich op alle mogelijke manieren in om hulp en onderwijs te bieden aan meisjes die gered zijn uit de prostitutie, nu ook met een blog!

Zoals jullie weten ben ik een zeer enthousiast over de Stichting Stop Kindermisbruik. Ook daar zijn ze flink aan het bloggen geslagen.

Leuk om te lezen wat er allemaal gebeurt bij deze stichting die zich zo vol overgave inzet tegen het misbruik van kinderen.

Ik las het volgende verhaal op de blog van stagiair Rik Pauwels en dit mooie gebaar wilde ik beslist ook even met jullie delen!

Van de week kreeg ik een mailtje van een moeder met drie kinderen. Haar kinderen hadden ons promotiefilmpje gezien en zijn naar aanleiding van dit filmpje zelfgemaakte armbandjes gaan verkopen. Met zijn drietjes langs de deuren om €50,- op te halen zodat ze een meisje uit India uit haar ‘nachtmerrie’ kunnen redden.

Blijf net als ik op de hoogte van Stichting Stop Kindermisbruik  via http://stopkindermisbruik.blogspot.com/