Shell gaat voor beste snelwegervaring

shell-logo-v3Shell gaat het ‘highway’ concept testen. Shell wil met het concept de zakelijke veelrijders aantrekken, door ‘de beste snelwegervaring van Nederland’ te bieden. Maar als ik het concept zo lees vraag ik mij af hoe nieuw dit is. 

Concept

Het concept houdt in dat de service aan de pomp weer terugkomt, een snelle en vriendelijke service aan de kassa en aan de pomp, verse broodjes, een groot aanbod van diverse soorten verse koffie, nog meer aandacht voor schone toiletten en verassende Air Miles-aanbiedingen.

Huh? Is dit niet iets wat iedereen wil (niet alleen zakelijke veelrijders) en er grotendeels allang is? En mag dit niet gewoon verwacht mag worden? Waarom moet dit nog getest worden? Of denk ik ten onrechte dat het tanken bij Shell nu al veel leuker is dan het eigenlijk is? Mmmm…My mistake.

 Resultaten

Op drie tankstations wordt het concept getest, waarvan twee de service aan de pomp weer aanbieden. Tijden kantooruren helpt een medewerker bij het tanken, maakt de ruiten schoon en controleert desgewenst het oliepeil en de ruitenwisservloeistof. Als de uitkomsten van de test positief zijn dan gaat Shell kijken om het concept uit te breiden naar 15 stations die langs de snelweg liggen.

 Bron: http://www.adformatie.nl/nieuws/bericht/shell-test-nieuw-concept/

Lees ook:Opkomst onbemande tankstations
Lees ook:Athlon Car Lease breidt netwerk Service Centra uit
Lees ook:Letten op de kleintjes: onbemand tanken
Lees ook:Shell merk met meeste waarde
Lees ook:Minder parkeerellende Amsterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.