Nog betere secretaresses

secretaresseHeb je de luxe om een eigen of gedeelde secretaresse te mogen ‘hebben’, dan kan je daar sinds kort nog meer de vruchten van plukken. Sinds dit voorjaar is de website www.secretaresse-nieuwtjes.nl namelijk in de lucht en kan je secretaresse nog krachtiger worden dan ze al was.

De website is dé nieuwsbron voor ondernemende freelance secretaresses en de zelfstandigen zonder personeel. Secretaresse Nieuwtjes, Karin de Rooy, geeft vanuit eigen ervaring, advies aan de ondernemende secretaresse die al is gestart of nog wil gaan starten.

Secretaresse Nieuwtjes geeft nieuws op het gebied van ondernemen in de volgende onderdelen: Financieel, Marketing, (freelance) Vacatures en Communicatie. In het onderdeel Financieel kun je denken aan; “hoe zet ik mijn administratie op? Waar kan ik een VAR verklaring aanvragen en voor welke aftrekposten kom ik als freelance secretaresse in aanmerking?”

 Al dit nieuws komt vanuit de ervaring van eigenaresse Karin de Rooy. Zij heeft zes jaar een eigen secretariële dienstverlening gehad. Door in eerste instantie te werken als freelance secretaresse heeft zij dit bedrijf verder vorm kunnen geven. Daarnaast bezat zij twee jaar lang een eigen webwinkel. Mede hierdoor heeft zij veel over online marketing geleerd. Al deze ervaringen worden uitgezet op Secretaresse Nieuwtjes, zodat de ondernemende secretaresse zowel de successen als de valkuilen kan lezen.

Goed initiatief.

http://www.secretaresse-nieuwtjes.nl/

Lees ook:Paashaas van het Jaar gezocht
Lees ook:Niet alle banen even motiverend
Lees ook:Cadeautje nodig voor secretaressedag?
Lees ook:Freelancer rekent gemiddeld € 72 per uur
Lees ook:Tips voor zoekmachine optimalisatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.