Hotmail op de schop


hot2In de maand juni wordt de Microsofts online e-maildienst Windows Live Hotmail vernieuwd. Volgens Windows live Hotmail zelf hebben ze goed geluisterd naar hun gebruikers. Met veel nieuwe functies en verbeteringen moet het gebruik ervan makkelijker en veiliger worden.

Nieuwe functies

Je kan nu bijvoorbeeld verschillende soorten e-mail beter scheiden dan voorheen. E-mails die te maken hebben met sociale netwerken worden automatisch apart gezet van de overige e-mails. Daarnaast komt er een ‘grijs spamfilter’ voor reclame van bijvoorbeeld webwinkels waar je ooit, in een grijs verleden, toestemming hebt gegeven. Met een nieuwe ‘sweep’-functie moet het makkelijker worden om de inbox schoon te houden.

Zakelijk

Hotmail maakt het mogelijk direct vanuit Postvak IN en zonder een Word-, Excel- en PowerPoint-bestand eerst te downloaden of software te installeren, bekijken en bewerken. Ook wordt het nu makkelijker om meerdere bestanden tegelijk te verzenden. Tot 200 bestanden, tot 50 MB per stuk. Dit wordt mogelijk gemaakt door een link, zodat de inbox van de ontvanger niet meteen helemaal vol zit.

Bron: ComputerIdee

 

Lees ook:Inbox2 gelanceerd
Lees ook:Benut meer opties op je smartphone
Lees ook:2.673 e-mails
Lees ook:Acht tips voor een prettige relatie met je mailbox
Lees ook:Microsoft: 1 miljard dollar voor lancering Windows Phone 7

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.