Website voor zakenvrouwen

4115779_fe0711eba1_tAl bekend met O+? Dit is een leuke, handige website en online community voor vrouwelijke ondernemers. De site is een initiatief van Marieke de Kort Zij is ondernemer, internetfreak en eigenaar van O+ adviesbureau

De bedoeling van de website www.oplus.nu is om kennis te maken met vrouwelijke ondernemers achter succesvolle bedrijven. Enerzijds omdat veel vrouwelijke ondernemers niet altijd zichtbaar zijn, anderzijds om als inspiratiebron te dienen voor zakenvrouwen die voor zichzelf willen beginnen.

Er wordt een kijkje verschaft in de de keuken van succesvolle business vrouwen en getoond hoe ze hun bedrijf runnen. Dit doet O+ door nieuws te brengen over het ondernemerschap en interviews te publiceren met start-ups en CEO’s.

Tevens worden beschrijvingen gegeven van handige online tools, gadgets en andere informatie die je kunnen ondersteunen bij het ondernemersleven.

Mooi opgezette, overzichtelijke, interactieve en informatieve site! Daar mogen er wat mij betreft meer van komen. En niet alleen voor vrouwen.

Lees ook:GRRRL POWER
Lees ook:Giga onderzoeksbehoefte verschillen sexe
Lees ook:MKB Nederland naar rechter
Lees ook:Ondernemerschap lonkt voor vrouwen met handicap
Lees ook:Lehman Sisters

3 reacties op “Website voor zakenvrouwen

  1. Gwen Jansen

    Voor ieder wat wils. Jij bent ook geen vrouw wellicht? Frank, ik hoorde dat er voor jouw een pand vrij is. Is dat wat voor mijn bedrijf?

      /   Beantwoorden  / 
  2. Frank Loots

    Ja Gwen, dit pand is erg geschikt voor jou, Jade en je club. Ondernemers als jij wil ik zeer graag in m’n buurt hebben.

    M.v.g.

    Frank Loots
    FranconiQue | Post Koerier Transport

    http://www.franconique.nl

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.