Kleurplaat als betaalmiddel voor ‘Hup Papa Hup’-rugzakje

Bij winkelketen Halfords dient deze weken een kleurplaat als betaalmiddel voor een fraai Vaderdagcadeau. Op vertoning van de kleurplaat en een extra betaling van €2 krijgt het winkelbezoek een ‘Hup Papa Hup’-rugzak mee naar huis. Het ‘betaalmiddel’, in de vorm van een deurhanger, is tussen 4 en 16 juni af te halen bij de specialist in fietsen, fiets- en autoaccessoires, navigatie- en caraudiosystemen. De kleurplaat is vanaf vandaag ook te downloaden via de speciale Halfords Vaderdag actiesite: www.halfords.nl/huppapahup.

De moeite van het kleuren wordt beloond met een rugzakje, dat boordevol leuke items zit. Vaders kunnen in het oranje rugzakje met opdruk bijvoorbeeld een oranje pet, een Vaderdagkortingscoupon van €5 en een was- en poetsmonster voor de auto van Meguiar’s vinden. De kleurplaten kunnen in week 23 en 24 worden ingeleverd in een winkel van Halfords.

De kleurplaatruil vindt plaats in het kader van de Vaderdagactie ‘Hup Papa Hup’. Op de site van Halfords zijn speciale web-only Vaderdagaanbiedingen te vinden. Via de website kan men zelfs video’s en foto’s van knutselende kinderen uploaden om aanspraak te maken op de actiehoofdprijs: een kinderfiets ter waarde van maximaal €249.

Voor wie niet met stiften of kleurtjes in de weer wil is er ook nog een andere manier om aan de rugzak te komen. Het oranje kleinood wordt gratis verstrekt aan bezoekers die drie items in de Halfords-winkel kopen.

Over Halfords
Ieder seizoen heeft Halfords een breed aanbod handige en voordelige producten en diensten voor de auto en de fiets. Halfords is specialist in fietsen, fiets- en autoaccessoires, navigatie- en caraudio systemen. Halfords heeft drie winkelformats: citystores, superstores en een webstore en is daardoor altijd dichtbij en bereikbaar. Halfords heeft 137 winkels in Nederland en 2 winkels in België en maakt deel uit van de Macintosh Retail Group.

Lees ook:Knutselende kinderen vertonen Vaderdagkunsten bij Halfords
Lees ook:WK oranjekoorts scoort!
Lees ook:Autobedrijf Pon neemt Gazelle-fietsen over
Lees ook:Webshops aan huis verboden
Lees ook:Geen cash meer in de kassa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.