Nieuw: online zakenpartnertest

ComplimentDe jaarlijkse economische schade loopt in de miljoenen door ruziënde businesspartners. Zo is te lezen op www.deondernemer.nl Om een einde te maken aan de vele stuklopende samenwerkingen tussen ondernemers en zakenpartners is er een nieuwe zakenpartnertest gelanceerd. Geniaal!  Praktisch, eenvoudig en effectief!  

Deze test is gebouwd voor de startende en gevestigde zakenpartner. De opbouw en inhoud van de zakenpartnertest.nl sluiten naadloos aan bij reguliere ondernemersplannen van bijvoorbeeld de Kamers van Koophandel.

De test bevat vijf thema’s:
de Ondernemer, de Onderneming, de Markt, de Organisatie en de Financiële Organisatie. Stellingen en business cases wisselen elkaar af. In een half uur beantwoordt u alle vragen.

De uitgebreide rapportage geeft inzage in elkaars visie, motivatie en handelswijze. Maar liefst 25 valkuilen en 50 bespreekpunten zijn een toegift op de uitgebreide digitale rapportage. 

Fundament voor de zakenpartnertest.nl is wetenschappelijk onderzoek overgoten door praktijkervaringen. De test is voor maximaal 12 personen. Hij kost € 49,95 ex. BTW.  

De promotiefilm op de site geeft een goed beeld van de vorm en inhoud van de test en de bijbehorende rapportage.

Lees ook:16 september: Emerce Day
Lees ook:Zelfscan begeleiding nieuwe medewerkers
Lees ook:The ING automotive aftersales battle
Lees ook:‘n dikke, vette, inspiratieloze bende
Lees ook:Zin in het werk van een collega?

Eén reactie op “Nieuw: online zakenpartnertest

  1. Kees | Voorbeeld Ondernemersplan

    Tegenwoordig worden overal tests en onderzoeken voor gemaakt om bepaalde zaken scherper te krijgen. In veel gevallen niet echt toegevoegde waarde, maar in dit geval is het een mooie aanvulling voor toekomstige zakenpartners / compagnons. Ik verwacht dat er veel issues de revue passeren waar vaak niet aan gedacht wordt!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.