SMCO versus T-Mobile

t-mobile-iphone-3gsAi.. wat zullen alle iPhone early adapters balen van al die volgers als het gaat om de aanschaf van de iPhone. Het T-Mobile netwerk is overbelast geraakt door de enorme hoeveelheid dataverkeer dat verwerkt moet worden o.a. door al die iPhones. Gelukkig is er SMCO!

Veel klanten van T-Mobile ondervinden in toenemende mate storingen bij het bellen of Internetten via hun mobiel. Veelgehoorde klachten zijn het onbereikbaar zijn voor inkomende oproepen, geen gebruik kunnen maken van 3G Internet of een zeer langzame Internet- verbinding.

De storingen zijn het gevolg van overbelasting van het T-Mobile netwerk. Oorzaak voor deze overbelasting is volgens T-Mobile zelf de enorme hoeveelheid dataverkeer die T-Mobile verwerkt. Het succes van de iPhone speelt een belangrijke rol in de exponentiële groei van het mobiele dataverkeer. Vooralsnog is T-Mobile de enige officiële operator die de iPhone in Nederland voert.

T-Mobile erkent dat het de groei van dataverkeer heeft onderschat en dat het 3G-netwerk nu op verschillende plaatsen in Nederland ondercapaciteit heeft. Als compensatie biedt T-Mobile twee maanden gratis internet aan aan de klanten.

Gelukkig is er SMCO

Ben jij al bekend met SMCO? Zij maken zich hard voor eenieder, particulier of zakelijk, die benadeeld is door het handelen van een (groot) bedrijf, multinational of (semi-)overheid. Na een klacht garandeert SMCO een gedegen en inhoudelijk onderzoek en een persoonlijk antwoord indien gewenst.

De motivatie van SMCO is gelegen in het bereiken van een eerlijke samenleving.

SMCO staat inmiddels ruim duizend gedupeerden van T-Mobile bij ten gevolge van de netwerkstoring. SMCO vindt het voorstel van T-Mobile erg mager. Afgezien van het feit dat de problemen al enige tijd spelen, plaatst SMCO haar vraagtekens bij de toezegging van T-Mobile om de problemen binnen enkele weken op te lossen. Daarnaast is het volgens SMCO een breder probleem bij T-Mobile dan enkel het internet.

Door T-Mobile wordt mensen voorgehouden dat de problemen enkel bij het internet spelen. Uit vele meldingen naar SMCO toe van T-Mobile klanten blijkt echter dat de problemen niet enkel het internet betreft, maar ook de gewone telefonie. Mensen die T-Mobile klanten bellen gaan bijvoorbeeld direct naar de voicemail, terwijl de desbetreffende T-Mobile klant niet in gesprek is en daarnaast ook gewoon bereik heeft. Daarnaast worden gesprekken verbroken zonder dat een van de bellers ophangt.

Bij SMCO zijn reeds enkele gevallen bekend waarbij T-Mobile de klant de mogelijkheid heeft geboden om hun abonnement te ontbinden. SMCO is in gesprek met T-Mobile om de mogelijkheden en kansen voor de gedupeerden nader te bekijken!

Ben benieuwd! You Go SMCO! We volgen jullie website met grote belangstelling over deze zaak.

Lees ook:Vrees voor meer storingen door explosieve data
Lees ook:iPhone 4 binnenkort te koop bij meerdere providers
Lees ook:Webondernemers dupe van bankstoring
Lees ook:Internet spekt Nederlandse economie
Lees ook:Inbrekers op iPhone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.