Wie wordt “Zakenvrouw van het Jaar 2011″?

Het is vandaag voor mij een spannende dag. Want vanavond maakt minister-president Mark Rutte bekend wie zich een jaar lang “Zakenvrouw van het Jaar 2011″ mag noemen als opvolger van Marlies van Wijhe.

Het is spannend maar tegelijkertijd voelt het ook een beetje raar. Ik heb namelijk het afgelopen jaar Marlies van Wijhe, CEO van Van Wijhe Verf in Zwolle,  vanaf het moment dat zij werd benoemd tot “Zakenvrouw van het Jaar 2010″, tot op de dag van vandaag, op PR-vlak begeleid.

Ik heb even geteld hoeveel lezingen en interviews ze heeft gegeven en dan kom je toch tot indrukwekkende getallen. Het zijn er uiteindelijk honderddertig geweest en daarbij is het Marlies keer op keer gelukt, om haar belangrijkste speerpunten: innovatie, duurzaamheid en de maakindustrie voor het voetlicht te brengen.  

Moet je nagaan wat dat betekent voor je naamsbekendheid en imago op deze punten. Overigens mijn petje af voor het feit dat Marlies dit drukke programma heeft weten te combineren met het dagelijkse ‘runnen’ van haar bedrijf. Dat getuigt van echt ondernemerschap!

Bekijk hier het filmpje dat we hebben opgenomen rondom de bekendmaking in 2010. Zodra ik weet wie Marlies in 2011 opvolgt, kom ik er bij jullie op terug.

Lees ook:Sterk staaltje ondernemen: introductie ‘Marlise’
Lees ook:Steeds vaker dochter als opvolger DGA
Lees ook:Marlies van Wijhe is Zakenvrouw van het Jaar 2010
Lees ook:Waardevolle adviezen van vrouwelijke topondernemers!
Lees ook:Minister Verhagen geeft innovatieve ondernemers regio Zwolle de ruimte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.