Autobranche trots op Onderneemster van het Jaar genomineerde

De strijd om de titel Porsche Onderneemster van het Jaar is nog volop gaande!

Op dit moment sta ik nog steeds op een stevige tweede plaats. Maar belangrijker voor mij zijn de ontzettend leuke reacties die ik van veel relaties uit de autobranche krijg. Niet alleen van mijn eigen opdrachtgevers, maar ook van mensen die ik zelf niet eens persoonlijk ken. Ontzettend leuk en hartverwarmend!

En dat motiveert mij natuurlijk enorm, om iets terug te doen voor al mijn supporters. Op www.youtube.com/gwenjansen vind je een hele serie filmpjes waarin ik steeds een Ondernemerstip aanreik. Graag deel ik mijn kennis en ervaring in het ondernemen met anderen!

Hieronder het laatste filmpje, Ondernemerstip 6: “De klachtenijsberg”:

PS: heb je al gestemd op je favoriete Onderneemster van het Jaar? Ik houd me aanbevolen uiteraard voor je stem. Ik lig op dit moment, ongelooflijk maar waar, op een tweede plaats! Er kan elke dag tot 23 mei gestemd worden. Zou het zeer waarderen.

Lees ook:Nominatie ‘Porsche Onderneemster van het Jaar’ reikt tot in Curaçao
Lees ook:Nieuwe ondernemerstips per video beschikbaar!
Lees ook:Ondernemerstips per video
Lees ook:Aangescherpte regels telefonische verkoop
Lees ook:Waanzinnige werkplekken

Eén reactie op “Autobranche trots op Onderneemster van het Jaar genomineerde

  1. jan

    Hy Gwen
    Vanuit het mooie Ilpendam doen wij onze best en er gaan elke dag stemmen uit op meerdere E mail adressen zoals je weet .. veel succes met de eindsprint … gr Jan

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.