Nog tips voor inrichting huiskamer-kantoor?

Even een blogbericht in het kader van de rubriek ‘durf te vragen’… Juni volgend jaar loopt ons contract gelukkig eindelijk af van het pand waar we nu zitten. Hoog tijd! De tarieven die we daar nog steeds betalen, zijn echt niet van deze tijd meer en de contracttermijn van zes jaar komt echt uit de oudheid. Maar bovenal zijn we de uitstraling van het pand ontgroeit na zes jaar. Wist niet dat het kon maar toch is het zo. Opdrachtgevers die nu bij ons binnenkomen, zijn toch een soort van teleurgesteld over ons onderkomen op een onpersoonlijk bedrijventerrein. Destijds paste het prima maar no longer!

Ik wil naar een soort van huiskamerachtige setting waar je als je binnenkomt al direct een superwarm gevoel krijgt. Wie heeft er nog tips of creatieve ideeën die anders zijn dan anders? Ik wil geenszins gevoel hebben dat je in een kantoor binnenkomt maar in een soort van gezellige, creatieve leefkeuken waarin allemaal mooie en lekkere dingen worden bereid. Het gaat om 200 vierkante meter.

Lees ook:Bedrijfspand kopen of huren?
Lees ook:Periodieke APK voor het bedrijf
Lees ook:Wat wordt er onder huurdersbelang verstaan?
Lees ook:Nieuw tijdperk voor Pon
Lees ook:Overperformen loont

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.