Ik verveel me… zullen we daten?

Flirten er veel mannen met je op je werk? Dan heb ik slecht nieuws voor je. Je bent vast een lekker ding maar de mannen om zich heen vervelen zich rot!

Uit onderzoek is namelijk gebleken dat mannen flirten op de werkvloer uit verveling. De Universiteit van Surrey deed een onderzoek, waarbij 200 mannen en vrouwen tussen de 21 en 68 jaar met verschillende banen werden ondervraagd.

Er werd gevraagd of zij wel eens flirten op het werk, zonder daarbij seksuele bijbedoelingen te hebben.

Nu blijkt dat vrouwen die flirten op het werk net zo blij te zijn met hun baan als vrouwen die de relaties op de werkvloer zakelijk houden. Mannen zijn echter eerder geneigd te flirten wanneer zij niet zo tevreden zijn met hun baan.

Als mannen zich vervelen tijdens het werk of niet tevreden zijn met hun baan, flirten ze om zich te vermaken. Dit zou inhouden dat flirten op de werkvloer voor mannen op een negatieve manier gerelateerd is aan de tevredenheid over het werk.

Uit eerder onderzoek bleek dat mensen flirten om diverse redenen, zoals het verbeteren van hun zelfbeeld, gewoon voor de lol en vanwege de romantiek.

Bron: Daily Mail

Lees ook:Leidinggevenden hebben minder stress
Lees ook:Seks in de tijd van de baas stijgt
Lees ook:Werknemers in de zomer maar 1 dag productief
Lees ook:Werknemer wil niet verhuizen voor nieuwe baan
Lees ook:GRRRL POWER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.