Bureauloopband & Kruikantoor

     
 

geldHoe kan je het je medewerkers nog meer naar hun zin maken zodat ze nog meer plezier in hun werk krijgen en nog betere prestaties leveren? Managersonline heeft gebaseerd op Forbes, een negental leuke tips op een rij gezet. Mijn favorieten tref je hieronder aan:

De bureau-loopband
Dat stilzitten achter de computer, is niet echt goed voor lijf en ledematen. Als je rent of wandelt, dan komen er vaak ook veel meer ideeën vrij. Daarom wordt de bureauloopband geadviseerd. Werken en trainen tegelijk. Goed voor de gezondheid en ideaal tegen overgewicht. Bureau en loopband verkrijgbaar voor gemiddeld 4.500 euro.

http://www.planetgadget.be/uploaded_images/aroma-usb-715216.jpgUSB met geur
Je gelooft het niet. Er zijn nu ook USB sticks op de markt die een aangename geur verspreiden tijdens het werk. Aroma toevoegen, stick in de computer en de neus wordt volop geprikkeld. Er zijn geuren die goed zijn voor het concentratievermogen of energieniveau.

Draagbaar kantoor

http://4.bp.blogspot.com/_iVejxmcH6ww/TEbhzIzvIHI/AAAAAAAAAJ0/Ntl7ImA-IT4/s1600/Kruikantoor_01.jpgHet Kruikantoor, een Nederlandse uitvinding van een student aan de Minerva kunstacademie te Groningen, is gemaakt van piepschuim en maakt je werkplek nog flexibeler.

Het gehele pakket bestaat uit een bureau, twee stoelen, een lamp, een ‘wand’ waardoor je wat privacy hebt en waarin je wat mappen kunt opbergen en een stopcontact voor je koffiezetapparaat (uiteraard) en laptop. En dat alles past als een puzzel in elkaar en krui je naar je gehuurde kantoorplek. Geinig.

http://3.bp.blogspot.com/_iVejxmcH6ww/TEbldvd40sI/AAAAAAAAAKM/elX4ZwTNk9E/s1600/Kruikantoor+_04.jpg

Ontwerp : 2009 | Tim Vinke
Productie : Tim Vinke
Prijs : € 3272,–
Te koop bij :
Producent :
Informatie : www.timvinke.nl
Verkrijgbaar in : elke RAL kleur
Afmeting : B 120 cm, D 40 cm, H 150 cm

Lees ook:Test je werkplek met deoptimalewerkplek.nl
Lees ook:Het Nieuwe Werken valt ook onder de Arbowet!
Lees ook:Flexibel en verlicht toetsenbord
Lees ook:Troep op werkplek werkt beter
Lees ook:Nooit meer koude koffie of thee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.