Nederlanders vaak nonchalant met administratie

Ruim 60 procent van de Nederlanders stopt zijn administratie in een doos of la en kijkt er vervolgens niet meer naar om.

Dat blijkt uit onderzoek van Cardif onder 1026 Nederlanders.

Financiële post wordt snel weggestopt, waardoor boetes en rekeningen vaak te laat betaald worden. Ook het slecht lezen, kwijtraken en lang laten liggen van brieven en het zo lang mogelijk uitstellen van betalingen brengt veel Nederlanders in de problemen.

Iets meer dan de helft van de Nederlanders zegt wel gestructureerd om te gaan met zijn financiën en doet zijn financiële zaken op vaste momenten. Zij geven ook aan zich zeker te voelen over het nemen van financiële beslissingen. Eén op de vijf Nederlanders archiveert zijn financiën zelfs in gelabelde mappen.

Iedere ondernemer weet natuurlijk hoe belangrijk het is om de administratie goed bij te houden. Gezien het feit dat veel particulieren hier moeite mee hebben, zie ik een enorme kans voor administratieve bedrijven. Richt je op de chaotische particulier en neem hem bij de hand door de wereld van de papieren rompslomp!

Lees ook:Spacesniffer
Lees ook:Hoe vind je een factoringmaatschappij die bij je past?
Lees ook:Kijk verder dan het CV van iemand lang is!
Lees ook:Haring happen met Emile
Lees ook:‘Gratis’ hulp financiele huishouding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.