Dries Mertens: Stop Kindermisbruik

Dries Mertens is ambassadeur van zijn oude voetbalvereniging AGOVV Apeldoorn en heeft vandaag bekendgemaakt dat zijn oude club de Stichting Stop Kindermisbruik gaat ondersteunen.

AGOVV zal met ingang van vanavond met het logo van Stop Kindermisbruik op het uitshirt spelen om aandacht te vragen voor slachtoffers van kinderprostitutie. Na Wesley Sneijder verbindt nu ook PSVer Dries Mertens zijn naam aan het goede doel dat wereldwijd minderjarige meisjes bevrijdt uit bordelen. Hij zal ook plaatsnemen in het Comité van Aanbeveling.

Stop Kindermisbruik is in 2008 door Arjan Erkel en Yolanthe Sneijder Cabau opgericht om kinderhandel en kinderprostitutie te stoppen. Door steun van de organisatie worden minderjarige meisjes gered uit bordelen, massagesalons en karaokebars, opgevangen en gerehabiliteerd. Stop Kindermisbruik steunt tien partnerorganisaties en is werkzaam in Bangladesh, Cambodja, de Filippijnen, India, Kameroen, Nederland, Nepal en Thailand.

Sinds de oprichting heeft Stop Kindermisbruik de redding en re-integratie van meer dan 1.200 meisjes mogelijk gemaakt. Froukje de Both, Arjan Erkel, Glennis Grace, Vivian Reijs, Wesley Sneijder en Yolanthe Sneijder Cabau zijn ambassadeur van de stichting.

Ik wil u graag op de hoogte houden van de activiteiten van Stop Kindermisbruik. JansenJager is sinds vorig jaar nauw betrokken bij dit geweldige initiatief en ik hoop dat u ook een steentje bijdraagt want elke ondernemer kan een wereld van verschil maken.

Lees ook:Onderneemster 12 uur lang opgesloten in klein hokje
Lees ook:Ook Google stopt kindermisbruik
Lees ook:Jim en Bettina stoppen kindermisbruik
Lees ook:Stop Kindermisbruik als hoogste binnenkomer!
Lees ook:Bloggen tegen kindermisbruik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.