Ondernemers stoppen kindermisbruik!

Stichting Stop Kindermisbruik start een Business Club voor ondernemers, directieleden en managers die op een betrokken wijze invulling willen geven aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Ondernemers Ronald Weerwag (CEO van Arron Group) en Antoine Endtz (Managing Partner Endtz & Co Advocaten) zijn de initiatiefnemers. Deze netwerkorganisatie sluit aan bij het nieuwe ondernemen, waarbij netwerken en het versterken van het imago, wordt gecombineerd met het steunen van een goed doel.

“De Stop Kindermisbruik Business Club is voor mij de ideale mogelijkheid om op een effectieve manier Stichting Stop Kindermisbruik te steunen en tegelijkertijd invulling te geven aan de wens om maatschappelijk betrokken te ondernemen.

De Business Club steunt een project in Nederland en in het buitenland waarvan we het hele jaar door zien wat er concreet met het geld gedaan wordt. Daarnaast kan ik mijn netwerk en naamsbekendheid vergroten en via mijn website het goede werk van de Stichting Stop Kindermisbruik uitdragen.

Er worden regelmatig bijeenkomsten georganiseerd met interessante sprekers en ik word voor een aantal exclusieve evenementen uitgenodigd.” Aldus Ronald Weerwag.

De Business Club ging op 8 december 2011 officieel van start. De eerste netwerkbijeenkomst vindt in maart 2012 plaats. De bijdrage van minimaal € 5.000 per jaar komt ten goede aan het bevrijden en opvangen van minderjarige meisjes die vast zitten in de prostitutie.

Neem voor meer informatie over dit geweldige initiatief een kijkje op www.stopkindermisbruik.nl

Lees ook:Ook Google stopt kindermisbruik
Lees ook:Stop Kindermisbruik als hoogste binnenkomer!
Lees ook:Dries Mertens: Stop Kindermisbruik
Lees ook:Jim en Bettina stoppen kindermisbruik
Lees ook:Bloggen tegen kindermisbruik

2 reacties op “Ondernemers stoppen kindermisbruik!

  1. Paul

    Laten we hopen dat er heel wat bedrijven zullen deelnemen!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.