Huur auto per uur

0_6809Soms gebeurt het wel eens dat jij of een van je medewerkers een auto nodig heeft voor een zeer korte duur. Bijvoorbeeld om boodschappen te doen. Autobedrijf Jan Wals uit Ilpendam biedt nu de flexibele huurauto aan: vanaf 20 cent per kilometer, inclusief BTW en brandstof. Je kunt bij dit autobedrijf reeds voor een periode van een uur een auto huren. Huur per uur. Slim.

‘Wij willen de mensen hier in het dorp de mogelijkheid bieden dat ze op een betaalbare wijze de beschikking kunnen hebben over een auto.’

‘Huur per Uur is autohuur zonder abonnement- of borg-prijs, zonder gedoe,’ aldus Jan Wals. Het instaptarief is 2,50 euro met een uur-tarief van 2,50 euro en een kilometerprijs van 0,20 euro. ‘Er geldt tussen zeven uur ‘s ochtends en elf uur ‘s avonds een maximum van 10 gebruiksuren. ‘Dit maakt het voordelig om de auto een dag of een weekend mee te nemen.’

Jan stelt een Fiat 500 beschikbaar als Huur per Uur-auto. ‘Is ie al weg dan regelen we een andere auto.’ Ophalen en brengen van de auto buiten de gewone werktijden is ook mogelijk.
Meer informatie over Huur per Uur is verkrijgbaar bij Autobedrijf Jan Wals aan de Nijverheidstraat in Ilpendam, via 020 4361697. Het is ook mogelijk online een afspraak te maken via www.janwalsautolease.nl.

Slim concept. Wie volgt in de rest van het land?

Lees ook:Foto is zoekopdracht
Lees ook:Onderwijswereld bouwt garagebedrijf na
Lees ook:Kooistra moet zaken sluiten en Heineken betalen
Lees ook:Handige tariefwijzer voor zzp’ers
Lees ook:Autobedrijven beoordelen via autobedrijf.tevreden.nl

Eén reactie op “Huur auto per uur

  1. Mobilica

    Heel goed idee Jan. Zo wordt je van autobedrijf langzaam maar zeker mobiliteitsbedrijf. De behoeftes van je klanten centraal stellen, daar gaat het om.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.