Waardevolle media-aandacht voor Automotive Steering Ladies Ride!

Wow zeg! Wat was dat gaaf afgelopen vrijdag! Maar liefst 10.000 euro hebben de Automotive Steering Ladies, onderdeel van Automotive Insiders, opgehaald afgelopen vrijdagmiddag 15 april voor  de stichting Pink Ribbon. Dit gebeurde tijdens de Steering Ladies Ride in samenwerking met de ANWB en de AutoRAI. Dit was mede georganiseerd voor het 65-jarig bestaan van de ANWB.

De media-aandacht was top! Zo was de bijzondere karavaan te zien op o.a. RTL, Nu.nl en ook De Telegraaf wijdde er in de zaterdageditie deze foto aan!

Een karavaan van tientallen bijzondere auto’s reden vanuit Den Haag richting de AutoRAI om die dag de beurs te openen. De bijzondere auto’s waren ter beschikking gesteld door diverse importeurs, maar ook door prominente heren die bekend staan om hun passie voor auto’s! Zo stelde de heer Perridon zijn Bugatti Veyron ter beschikking en kon Annemarie Krijnen, marketingmanager van Hella, deze besturen! Echt te gek!

Voor jouw info: de Automotive Steering Ladies zijn dames met een passie voor auto’s en mobiliteit die een leidinggevende functie in de autobranche bekleedden. Ze hebben als doel om aan te tonen dat deze autobranche ook een prachtsector is om in te werken voor dames met een oprechte passie voor auto’s en mobiliteit. Dit doen ze door allerhande ludieke en leuke events te organiseren. Zoals deze Ride maar ook het jaarlijkse Automotive Business Gala. Afgelopen jaar stond bij alle events Pink Ribbon als goed doel centraal. In totaal is reeds 40.000 euro opgehaald.

De Automotive Steering Ladies groep telt nu circa 25 dames. Ken je nog een dame die dit profiel ook past? Dan horen we dat graag! Mail maar naar mij (Gwen) via [email protected].

Begin oktober vindt de tweede editie van het grootse Automotive Business Gala plaats en daarvoor zoeken we weer handjes i.v.m. de organisatie!

Lees ook:De dames in autobranche roeren zich
Lees ook:FlowerPower ondernemers!
Lees ook:Grootste onafhankelijke netwerk in autobranche overgenomen
Lees ook:Geluid voor elektrische auto’s
Lees ook:Total voorziet tankstations van elektrische laadpalen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.