Pecha Kucha in Utrecht – a night to remember!

Inspirerende presentaties in 6:40, dat is Pecha Kucha!

Als ik Pecha Kucha zeg, denkt u misschien, pardon Gwen? Ik zal het even toelichten. Pecha Kucha stamt af van het Japanse woord voor ‘prietpraat’. Het is een concept voor het houden van korte creatieve presentaties. Het gaat als volgt in zijn werk.

Een Pecha Kucha-avond is een evenement waarbij deelnemers een diavoorstelling van 20 afbeeldingen presenteren, in een totale tijd van 6 minuten en 40 seconden. Elke afbeelding wordt daarbij precies 20 seconden getoond. Deze eisen dwingen de deelnemers creatief en to the point te zijn.

Automotive Insiders vond het een insprirerend idee en besloot om een aantal Pecha Kucha avonden te organiseren in de Ekko in Utrecht. Emile Ratelband had de presentatie in handen en verschillende ondernemers hielden geweldige presentaties met als thema ‘Retailen: maar dan verrassend’.

Ik was aan het einde van de avond helemaal enthousiast en zit weer boordevol nieuwe plannen. Gisteravond kwam heel duidelijk naar voren dat je soms in het diepe moet springen en bestaande ideeën overboord moet gooien om verder te komen. Dus ik kan niet wachten om aan de slag te gaan!

Emile Ratelband presenteerde de Pecha Kucha avond

Lees ook:Emile Ratelband presenteert Pecha Kucha avonden autobranche
Lees ook:Nieuw concept: PennyGood
Lees ook:Brainwriting om te brainstormen
Lees ook:NK Autotrek ‘in trek’ bij ons Nederlanders
Lees ook:X-Factor en jonge ondernemers

Eén reactie op “Pecha Kucha in Utrecht – a night to remember!

  1. Karel Hol

    Wat een energie kwan daar los!!!!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.